Страници

03 ноември 2009

Как да убиеш секс богиня?


+ Преди да си легнете й разкажи подробно как ти е минал деня- от скандала с шефа до надутите сметки за парно. Удари една псувня по адрес на институциите и се метни в леглото, мърморейки за състоянието на държавата. Гаранция, че тя ще побегне в другата стая.
+ Никога не вземай душ преди лягане! Нали си чул, че потта съдържа феромони, които възбуждат жените? Е, какво като е тридневна ?
+ Прекарвай вечерите залепен за дивана, а на всичките й опити за диалог отвръщай разсеяно: “Какво каза?”
+ Бъди секси! Разхвърляй дрехите си из цялата къща и се размотавай по боксерки и...бели чорапки. Коя може да устои на това?
+ Погледни я право в очите и със съблазнителен глас я помоли....да ти подаде вестника. Прекарай остатъка от вечерта скрит зад него.
+ Интимната вечеря е прелюдия към добрия секс. Демонстрирай ненаситност като ометеш всичко в чиниите, мляскайки шумно, а на финала се уригни блажено...
+ Когато тя мине покрай тебе, изкъпана, гола и ухаеща на скъп френски парфюм- шляпни я свойски по дупето с думите: “Изтри ли кирта, а?”
+ Когато усетиш ръката й по вътрешната страна на панталона ти, веднага го събуй и й го подай за пране. Не забравяй да я помолиш да накисне и ризата ти!
+ Тя стои полу-гола срещу светлината? Помоли я учтиво да се отмести, за да не ти затъмнява четивото.
+ Тя седи срещу теб и копчетата на халата й сами се разкопчават един подир друг? Попитай я загрижено дали не е подута от предменструален синдром или пак е прекалила със сладкишите.
+ Щом се разкърши до теб в бавни и сластни движения, непременно я подкани да побърза към печката, за да не загорят пържолите.
+ Когато вечер те посрещне с весел смях и радостни възгласи, изохкай многострадално и кажи: “ Цял ден се разправям с идиоти. Не мога и вечер да правя това...”
+ Предлага ти да пийнете по чаша червено вино? Обясни й, че не си лигльо и настоявай за нещо по-хард. Обърни няколко чаши ракия, отпусни се и....забрави.
+ Запалила е свещи и те кани на вечеря с морски деликатеси? Оплачи се, че това ти напомня за мизерното детство, когато сте живяли без ток и изрази учудване колко ли хляба могат да се купят срещу купичката черен хайвер.
+ Тя се разхожда по сексапилно бельо с дантели? Опитай се да налучкаш цената му като си поиграете на: “50 лева?” – Нагоре! 100 лева? Надолу!” Със сигурност ще го прибере, а ако имаш късмет може и да го върне в магазина.
+ Продължава да флиртува с теб? Разясни й подробно здравословните проблеми на майка ти и сподели притеснението си от несекващата й диария...
+ Подсеща те, че има нужда от повече движение? Веднага й предложи да изтича да хвърли боклука.
+ Тя е млада, гола и нахална? Огледай я внимателно, след което й предложи крем против бръчки и друг против целулит. От нахалството й няма да остане и следа...
+ И накрая- ако гореизброеното не проработи и тя все пак иска секс, подари й.... не, не вибратор. Няма да и трябва. Инвестирай в пистолет! Сама ще се гръмне...А ако не го направи? Кой знае? Може все пак да те обича....

6 коментара:

  1. Хахаха,хареса ми този образ на мъжа,страстоубиец!За жалост обаче повечето наши си бг мъже са именно от тази порода...Май женската ни солидарност би трябвало спешно да събере съвет и да създадем "Академия по НЕубиване на последните капчици еротика у мъжа"? :)

    ОтговорИзтриване
  2. хахахахха, това е трагикомично, впредвид, че всеки втори българин ги прави тези неща... Браво ,много хубава подборка :)

    ОтговорИзтриване
  3. Каквито са жените, такива са и мъжете, или както го е казал народа - "каквото почукало, такова се обадило".

    ОтговорИзтриване
  4. Аз като прочетох статията открих доста верни неща, за себе си. Интересно е, че мога да изкарам доста доводи и за жените небогини...

    Savlena явно има боагат опит с БГ мъжете. А Sepphoras е била поне с двама от които единия вероятно и е съпруг, а другия си е начесал крастата.
    С горното, моля, да ме извините - не искам да обиждам никого
    Искам да кажа на всеослушание: Ако съпрузите правят за половинките си това, което правят за да бъдат с друг/а, гаранция давам, е горното ще остане само виц.

    ОтговорИзтриване
  5. Jordan,чак пък богат ?Имам не малък и ми стига!А на теб?Инак пожелателния ти извод в края на постта ти е в синхорн с моята позиция-на базата на "опита",който ми приписа.Дай Боже,повече бг мъже да са го прочели и да си направят изводите.А когато Jadie качи статия от типа "Как да убиеш секс-Аполон?",нека тогава да поспорим за жените-страстоубийци.ОК?

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.