Страници

29 март 2010

За животните- с любов!


Някакви садисти изтезават животни в милата ни родина, а никой не взима мерки по въпроса! Кой си позволява подобни извращения и докога ще търпим такива изроди сред нас?! Оказва се, че трябва да спасим животните от... хората! Ако това изобщо са хора. Обичам животните. Обичам природата. Помагам, с каквота мога. Искам да живея в спокойна страна, където да цари мир и любов между хора и животинки. Защото всички сме Негови чеда. И никой няма право да тормози, осакатява или убива друго живо същество! Това безумие трябва да спре! Страшно е, че има много такива случаи. Значи някои люде си въобразяват, че могат безнаказано да издевателстват над животните. Е, няма да стане! Ако трябва ще се вдигнем на всенароден бунт и ще вкараме зверовете в затвора. Защото човекът е истинския звяр! Подписах петицията, присъединих се към всички добри каузи, подкрепих всевъзможни групи за защита на животните! Но знам ли утре, като излеза на двора дали няма да намеря отново кучето ни пред блока смляно от човешка ръка?!
Идват празници, светли християнски дни. Народът ще се втурне към църквите да се моли. Сред тях ще има и мъчители на животни... Те за какво ще се молят? Какво очакват? Доброта? Божия милост? Няма да стане! Без извинение. Не заслужавате нито прошка, нито милост. Не знаете какво ви чака! Не се чудете на злините, които ще се изсипат върху черните ви глави. Заслужавате се ги. Бумерангът на злото е много силен. Страшна е силата, с която ще ви връхлети... Няма милост за подобни изчадия! Няма и да има. Сами се натикахте в казана- там ви е мястото....
Животните са тук, за да ни обичат и помагат. Благословени са тези, които също ги обичат. Бог бди над своите души. И ни пази! За всички, които отворят сърцата и душите си за животните- раят е тук, на земята! Те ще познаят и щастието, и добротата и Божията благодат... Амин!

1 коментар:

  1. Прав/а си това е непоносимо!На 1 юни 2011г. едни изроди от 7 и 5 клас убиха едно коте на гаражите, но когато разбрах вече беше късно! Ненавиждам ги! Те убиха едно невинно котенце!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.