Страници

23 декември 2009

За всички Свежари


Мили приятели от Свежо,
Здравейте!
В навечерието на най-хубавия християнски празник- Рождество Христово искам да ви кажа колко много се забавлявам с вас в този наш любим сайт.
От сърце ви пожелавам да изкарате една прекрасна, уютна Коледа, да получите желания подарък, да се почувствате обичани и щастливи! Бъдете добри и доброто ще ви се върне стократно. Бъдете здрави, усмихнати и вярвайте, че най-хубавото предстои. Нека и занапред животът ви да бъде изпълнен с много радости, успехи и късмет! Пожелайте си нещо и магията на Коледа ще сбъдне най-съкровеното ви желание! Вярвайте в чудесата, защото те са около нас и пръскат своя вълшебен прах навсякъде. Бъдете благословени, почувствайте коледния дух и в сърцето, и в душата си! Да сте живи и здрави и до още много нови срещи в Свежо! Весела Коледа и приказни празници!
С обич, Ваня

2 коментара:

  1. прекрасен поздрав! Благодаря от все сърце,Ваня!
    истината е че обожавам този празник, от доста време го усещам в себе си това коледно настроение, добротата в мен и хората около мен, затворила съм и стискам очи невиждаща нищо лошо, но поздрава ти направи усещането още по - коледно. Нека стават чудеса, нека има чудо и за всеки от нас дано и в твоят прекрасен приказен свят то се случи.Бъди здрава, бъди обичана, обичай, нека всичките ти желания се сбъднат и коледа да е всеки ден от идните 365 дни на 2010 година.

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси,Ваня!Весела и мирна,свята и тиха Бъдни вечер,честита и щастлива Коледа!А за новата 2010 е рано още,а и нека има повод за нови честитки тогава...

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.